Роз’яснення щодо відкриття Карти Юніора

Державна установа «ПриватБанк» працює за  програмою  «ЮніорБанк» з 2008 року.  Створено банківську установу для дітей віком від 6 до  17 років. Через універсальну (не кредитну) карту батьків, яка відкривається безкоштовно, без всіляких умов, відкривається  безкоштовна карта дитини – Карта Юніора (за дозволом батьків).  На базі карти Юніора здійснюється:
табелювання – вхід  та вихід дитини зі школи. Батьки отримують СМС про присутність або відсутність дитини в школі. Терміналами для безготівкового розрахунку в майбутньому будуть облаштовані  шкільні їдальні, і батьки отримуватимуть СМС-повідомлення про харчування дитини: час, перелік страв, витрачена сума коштів. Школа знаходиться в реєстрі платників, тому за Картою Юніора можна запровадити регулярний платіж без жодної комісії за надані школою платні освітні послуги.

ПриватБанком постійно проводяться фінансові заходи для дітей: уроки, екскурсії, квести.  В літній час за ініціативи  ПриватБанку на базі школи  для учнів 5-11 класів працював табір розвитку фінансової грамотності. Банком надаються безкоштовні послуги із встановлення терміналів та  облаштування пунктів  входу дітей до школи.

Програма  є абсолютно безкоштовною, як для батьків, так і для школи.

Залишити відповідь

Your email address will not be published.

Show Buttons
Hide Buttons