Знання – це також зброя

Серед 39 учнів, переможців всеукраїнських олімпіад із навчальних предметів і всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідних робіт учнів-членів Малої академії наук України та 45 педагогів із усього регіону, нагороджені й наша учениця –  Боброва Іванна (10-А) та її наставники – Богатирьова І.М., учитель математики і Рохман Ю.М., учитель інформатики, які вибороли ІІІ місце у ІІІ (всеукраїнському) етапі   Конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.

Урочистості з нагородження відбулись у Великій сесійній залі Будинку рад, відзначав переможців начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець.

Щиро вітаємо наших науковців з перемогою й бажаємо не зупинятися на досягнутому, а шукати й надалі нестандартні рішення, пропонувати свої відчайдушні ідеї. Віримо, що завдяки наполегливості  наших науковців український стяг ще не раз майорітиме по всьому світу й про нашу державу і, зокрема, про Черкащину, згадуватимуть, як про скарбницю яскравих дослідників і дослідниць! А отже – знання – це також зброя. Зброя у боротьбі з невіглаством за перспективне майбутнє і розвиток нашого суспільства!

Більше фото за посиланням

Стаття створена за матеріалалми: Суспільні новини та сторінка Facebook Черкаської обласної ради

Залишити відповідь

Your email address will not be published.

Show Buttons
Hide Buttons