“Life School” від випускників

Попри складності навчання під час карантину через COVID-19,  онлайн-навчання, переривання занять через замінування, блекаути, тривоги й вимушене перебування в укриттях, тридцять одинадцятикласників – випускників нашої школи успішно закінчили навчання.

Сьогодні для учнів відбулось  випускне свято “Life School”, на якому були вручені свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти. 

Урочиста частина заходу зібрала батьків, друзів, рідних, вчителів та самих випускників в актовому залі школи. Щемливі побажання від перших вчителів Філь Т.М. й Кібкало С.Ф., класних керівників Яловенко Є.В. й Савченко В.Ю., батьків, пісні та хореографічні постановки і, звісно, фінальна традиційна пісня від учнів про най-най-найкращу восьму школу: так цьогоріч відзначали випускний.
За цей час наші учні стали дорослими, самостійними, впевненими в собі, а на горизонті безліч доріг самостійного вибору.

Шановні випускники! Вас чекає багато життєвих випробувань та уроків, розчарувань та перемог. І все це Ваше життя! Приймайте їх гідно і будьте щасливі!  Пишаємось кожним, віримо у кожного з Вас! Любіть Україну та не забувайте рідну школу й своїх вчителів!

Дякуємо батькам наших випускників за співпрацю зі школою та гідне виховання дітей – справжніх патріотів нашої країни!

Дякуємо нашим випускникам – найкращим учням найкращої школи!

Дякуємо ЗСУ за можливість відсвяткувати випускний вечір у стінах рідної школи!

Слава Україні! Героям Слава! Слава ЗСУ!
Більше фото за посиланням

 

Залишити відповідь

Your email address will not be published.

Show Buttons
Hide Buttons