Наша школа виграла грант Черкаського міського голови у галузі загальної середньої освіти

Серед 25 проєктів (6 – на отримання навчального продукту та 19 – на проведення освітніх івентів) на отримання грантів Черкаського міського голови у галузі загальної середньої освіти, переможцем серед 11 інших,  став проєкт “Матеріали для навчання математики учнів 5-6 класів з особливими освітніми потребами в інклюзивних класах ЗЗСО” вчителя математики нашої школи – Богатирьової І.М. на суму 30 тис. грн.
Гранти надаються педагогічним працівникам комунальних закладів загальної середньої освіти міста Черкаси з метою стимулювання та заохочення використання інноваційних підходів у розвитку загальної середньої освіти та учнівського самоврядування м. Черкаси.
Конкурс на отримання грантів є важливим кроком у розвитку загальної середньої освіти в місті Черкаси, оскільки створюється система підтримки та поширення передових педагогічних практик та інноваційних підходів. “Конкурс на отримання грантів Черкаського міського голови  всебічно сприяє постійному зростанню якості загальної середньої освіти та забезпеченню найкращих умов для розвитку молодого покоління в нашому місті», – відзначила заступниця міського голови Anastasiia Chubina.
Стаття створена за матеріалами статті на сторінці ФБ Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради

 

Залишити відповідь

Your email address will not be published.

Show Buttons
Hide Buttons