Моя родина – територія любові

26 квітня в рамках реалізації проєкту Програми соціального захисту дітей міста Черкаси на 2023-2025 роки спільно Департаментом освіти та гуманітарної політики та Службою у справах дітей  в  нашій школі організовано та проведено івент «Моя родина – територія любові».  До роботи долучилися представники учнівського самоврядування, Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького, правоохоронних органів, Багатопрофільного молодіжного центру і звичайно, батьківська спільнота й педагогічні працівники школи. В цей день для учнів проведені різноманітні активності: нетворкінги, тренінги та колективні творчі справи на актуальні й важливі теми.
Школярі долучились до участі у  цікавих майстер-класів: з чемпіонкою світу Шкарупою Юлією заняття з таеквон-до; з виготовлення ляльок-мотанок та оберегів для захисників України; з оформлення кондитерських виробів з дегустацією власних виробів;  уроків з фотографування; знайомства з тваринами й фотосесії з плазунами та павуками; отримання навичок першої допомоги від медиків та військових з приміркою однострою; з дотримання правил безпечної поведінки влітку, безпечного дорожнього руху й сфотографуватись в автомобілі поліціянтів; провести хімічні досліди; від практичних психологів та соціальних педагогів тощо. Учні продемострували свої таланти шкільній спільноті.
На захід завітали заступниця директора департаменту освіти та гуманітарної політики – начальниця управління освіти Надія Євчак та заступниця начальника Служби у справах дітей Лариса Кошова.
«Сьогодні у вас є змога стати на шлях нових знань та навиків. Сподіваюся, що ваш день буде наповнений цінними досвідами та корисними вміннями», – відзначила Надія Євчак.
Більше фото за посиланням

 

Залишити відповідь

Your email address will not be published.

Show Buttons
Hide Buttons