Тестостерон, або гормон кохання

 “Гроші, брутальність, любов змішаються в один коктейль під назвою «Тестостерон» і вибухнуть у шаленстві пристрасті в гормоні кохання” – саме так анонсує афіша інтернет-видання “Нової доби” роботу чоловічого складу трупи Черкаського драматичного театру ім. Т. Шевченкау у п’єсі “Тестостерон, або гормон кохання” польского сучасного драматурга Анджея Саромоновича.

З цим погоджуються й наші педагогічні працівники, які відвідали виставу напередодні Дня закоханих та написали такі відгуки на шкільній сторінці у Фейсбуці:

“Педагогічний колектив ЗОШ 8 провів чудовий вечір під час перегляду неймовірної, феєричної, енергійної та веселої вистави “Тестостерон або гормон кохання” в ролі красенів-акторів Черкаського академічного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка у Будинку культури імені Івана Кулика. Вміємо стримувати свої емоції та почуття))) Всіх з прийдешнім Днем Святого Валентина!!!
Дякуємо Світлані Михайлівні Овчаренко, голові профспілки за квиточки!”, а ще : “Чудовий відпочинок!”, “Дякую за організацію, та чудово проведений вечір!”, “Море позитиву!!!Дякую!!!” тощо

Фото запозичено у “Нової доби

 

 

 

Залишити відповідь

Your email address will not be published.

Show Buttons
Hide Buttons