Наближаємо Перемогу разом!

Сьогодні маскувальні сітки – це важливий елемент забезпечення безпеки та успішного виконання завдань Збройних Сил України, вони застосовуються для маскування озброєння, військової техніки та інженерних споруд на фоні місцевості, рослинного покриву від різних методів розвідки противника.

Українська армія на передовій постійно потребує маскувальних сіток – про це говорять і самі військові, і волонтери, які возять необхідну допомогу на передову. Потреба у сітках актуалізується практично після кожного серйозного обстрілу наших позицій із боку бойовиків. Також нові маскувальні сітки чекають на нових позиціях ЗСУ, які виникають внаслідок «повзучого наступу» та звільнення нових сотень метрів українських земель.

По всій Україні працюють волонтерські групи з плетіння маскувальних сіток, і практично всі групи працюють у стані цейтноту – замовлень з передової багато, українська техніка, бліндажі та траншеї вишиковуються в чергу за hande-made захистом, а робочих рук для плетіння не вистачає . І черга рухається повільно, а обстріл відбувається щодня.

Кожен педагог нашої школи на канікулах долучився до плетення сіток та маскувальних костюмів “кікімор”. Разом вчителі сплели більше трьохсот квадратних метрів сіток. Разом – ми сила! Наближаємо Перемогу разом!

Залишити відповідь

Your email address will not be published.

Show Buttons
Hide Buttons