Ми – за гуманне ставлення до тварин!

На VІ Всеукраїнський конкурс «Гуманне ставлення до тварин» від національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України спільно з Благодійною організацією «Благодійний фонд «Щаслива лапа» учні нашої школи, разом із своїми учителями Шостак Н.А. та Овчаренко С.М.,  створили та представили відеоролики на теми “Усинови тварину з притулку”(2-Б) та «Не зраджуйте тварин в складні часи» (5-А).

Конкурс проводиться з метою  популяризації та пропедевтики гуманного ставлення до тварин в суспільстві, насамперед серед учнівської молоді. 

Завдання конкурсу – розширити знання про проблему безпритульних тварин; розуміння відповідальності за домашніх улюбленців; усвідомлення необхідності захисту «братів наших менших»; ознайомлення з наслідками безвідповідального ставлення до тварин, особливостями забезпечення належних умов утримання та догляду тварин в умовах воєнного та поствоєнного періоду; розвиток навичок логічного і творчого мислення; удосконалення здібності обговорювати тему в різних формах творчого самовираження; розвиток здібностей розв’язання проблемних завдань та творчого мислення; підтримка всебічних здібностей дітей, створення умов для розвитку інтересів; впровадження використання інформаційних технологій у засвоєнні та обробітку знань; підвищення дитячої віри в свої можливості; заохочення дітей до здорового суперництва.

А ми чекаємо результатів конкурсу й сподіваємось на перемогу! Дякуємо нашим школярам за порушені проблеми безпритульних тварин!

 

Залишити відповідь

Your email address will not be published.

Show Buttons
Hide Buttons