Наші учні проходять стажування в органах місцевого самоврядування

Серед 132 учнів міста, які  можуть пройти стажування у органах місцевого самоврядування є п’ять учнів нашої школи. На першій зустрічі були присутні міський голова Анатолій Бондаренко , профільна заступниця міського голови Anastasiia Chubina та керівники департаментів, структурних підрозділів та комунальних підприємств, де школярі мали змогу особисто з ними поспілкуватися та поставити запитання.
«Це честь зустрічати тут дітей, на яких ми покладаємо майбутнє нашого міста і майбутнє нашої країни. Зараз ми живемо у складний період, тому наше головне завдання робити все для нашої перемоги, заради вас. Адже вам будувати нову країну, з новими перспективами, з європейським вектором розвитку, де перемагати будуть демократичні цінності. Я очікую після стажування почути від вас нові ідеї з розвитку міста», – звернувся до школярів Анатолій Бондаренко.
Для стажування наші десятикласниці обрали такі департаменти:
  • департамент охорони здоров’я та медичних послуг – Боброва Іванна та Ємельянова Олександра;
  • департамент соціальної політики – Іванова Катерина;
  • департамент освіти – Дикун Вікторія;
  • департамент архітектури – Шаповал Олександра.
Бажаємо нашим стажистам плідної роботи, цікавого досвіду та перемоги у конкурсі стажистів, який дасть змогу простажуватися у міського голови Анатолія Бондаренка і перейняти досвід органів місцевого самоврядування у місті-побратимі Вальмієра!

 

Залишити відповідь

Your email address will not be published.

Show Buttons
Hide Buttons