Загальношкільна акція “Зігрій бійця” триває

Учні нашої школи в рамках загальношкільної акції зібрали й передали волонтерам бляшанки з-під консервів, гофрокартон, віск та парафін. С цих простих матеріалів волонтери навчились виготовляти окопні свічки для українських захисників. Горять такі свічки довго, на них можна і чайник підігріти, й речі підсушити, і зігрітись у холодному окопі. Як звичайна бляшанка перетворюється на джерело тепла? Бійці роблять яму в землі, кладуть туди цю свічку, тому немає диму й не видно вогню. А ще таке джерело світла й тепла не боїться вітру, за його допомогою можна й зігрітися, і посушити одяг. Вони можуть горіти до 7 годин.

Волонтери закликають не викидати бляшанки, а приносити їх. Адже кожна така свічка – це підтримка наших воїнів. Акція продовжується!

Всім учням, батькам, педагогам дякуємо за участь у загальношкільному проєкті “Зігрій бійця” – зборі матеріалів для виготовлення окопних свічок. Пам’ятаємо, що кожен день нас наближає до ПЕРЕМОГИ і кожен з нас може сприяти цьому! Разом – ми сила! Слава Україні! Слава ЗСУ!

Залишити відповідь

Your email address will not be published.

Show Buttons
Hide Buttons