Репортаж про наших випускників

Сімнадцять випускників,  учнів 11 класу,  в цьому році, вийшли зі стін нашої школи.

Школа пишається золотою медалісткою, обласним стипендіатом, переможцем  міського та обласного етапів Всеукраїнських олімпіад з історії, географії, біології, екології, української мови та літератури, переможцем міського та обласного етапів  Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, міських етапів Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської творчої молоді імені Т.Г.Шевченка та Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, активісткою екологічного руху «Марш за клімат», президентом школи – Суруха́н Анастасі́єю. Випускниця нагороджена Похвальною грамотою «За особливі досягнення у вивченні біології».

Школа пишається переможцем міських етапів Всеукраїнських олімпіад з хімії, математики, астрономії, Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської творчої молоді імені Т.Г.Шевченка Шнируко́м Єго́ром.

Учні класу є переможцями у спільному екологічному проєкті міністерств екології та природних ресурсів і освіти та науки України «Компола». 

 Серед випускників – Марти́ненко Яросла́ва, учениця Черкаської дитячої художньої школи імені Данила Нарбута.

Найкращими спортсменами класу є Терти́чний Олекса́ндр та Гордіє́нко Олекса́ндр, гравці футбольної команди «Дніпро-80», тріатлоністом спортивного клубу «Тримікс» – Танасійчуко́м  Дмі́трієм.

В класі навчаються переможці обласного фестивалю «Ліга Професій»,  найкращі ведучі школи – Замоги́льна Дари́на, Івано́ва Діа́на та Суруха́н Анастасі́я.

Класний керівник 11-А  Овчаре́нко Світла́на Миха́йлівна – вірний, щирий друг своїх вихованців.

Щиро віримо, що наші випускники знайдуть свою життєву стежину, здолають всі перешкоди на шляху до здійснення мрій, а школа буде незабутнім оберегом на   їхньому шляху.

Більше фото за посиланням

Залишити відповідь

Your email address will not be published.

Show Buttons
Hide Buttons