Тиждень Подяки: День другий. Вітаємо талановиту творчу молодь нашої школи та їх наставників

Обдаровані діти – золотий запас нації, її інтелектуальна еліта, гордість і надія України, джерело її авторитету у світі. Не варто доводити, що кожна нація сильна своїми талантами, а талант завжди родом з дитинства. Август Бебель сказав: «Генії не падають з неба, вони повинні мати можливість отримати освіту й мати умови для розвитку».  Тож кожна дитина може стати успішною в житті, досягти значного успіху, знайти себе у суспільстві, реалізувати свої можливості на повну силу.   Кажуть, що  людина народжується із зерном в руці, тільки треба знайти поле, де це зерно найкраще проросте. І такий плідний, родючий, благодатний ґрунт створено у  нашій школі для підтримки талановитих дітей, розвитку їхніх естетичних талантів та творчого зросту.

Сьогодні шкільна родина дякує всім, хто є справжньою прикрасою будь-якого свята або урочистої події в школі, чиї виступи з нетерпінням очікує вся шкільна спільнота  – творчим колективам та їхнім керівникам, а саме:

  • вправному  хореографічному колективу “Сідеріс” (керівник – Дунаєвська О.Г.);
  • голосистому вокальному гуртку “Джерельце” (керівник – Передера О.Г.);
  • дотепній команді КНВ (керівник Колос В.А.)
  • вмілим гуртківцям “Солоне тісто”,  “Дизайн інтер’єрів” (керівник – Шмиголь О.А.).

Найталановитіші учні нашої школи та не менш талановиті їхні педагоги – сьогодні Ваш день! Вітаємо! Дякуємо батькам наших зірочок за підтримку та співпрацю!

Відеофрагменти виступів наших учнів можна переглянути на шкільній сторінці Facebook

Залишити відповідь

Your email address will not be published.

Show Buttons
Hide Buttons