М18: Партія моєї мрії

Наступного року в Україні відбудуться вибори Президента України та Верховної Ради України. А от якби вибори до парламенту були вже сьогодні, за яку політичну силу віддали б свій голос ті, хто сьогодні ще не може голосувати, але наступного року може таке право отримати –діти і молодь, молодші 18 років (М18)?

Учні 7-11-х класів нашої школи набули нового життєвого досвіду у Всеукраїнській імітаційній грі – моделюванні виборів у Верховну раду України.  Проект М18 є політично незаангажованою освітньою ініціативою з громадянського виховання та політичної просвіти. Всеукраїнська імітаційна гра «Партія моєї мрії» проводиться в рамках міжнародного проекту «За розвиток громадянської активності дітей та молоді у Східній Європі» за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини у співпраці низки громадських організацій, закладів освіти та мережі М18. Метою громадсько-освітнього проекту є залучення молоді, молодшої 18 років, формування їх активної життєвої позиції та здійснення політичної просвіти.

Головна особливість дитячих виборів М18 «Партія моєї мрії» в тому, що учасники свій вибір робили не за назвою партії чи іменем її лідера. Назви партій були приховані за літерами (А,  Б. В тощо). Школярі мали орієнтуватись на зміст передвиборчих партійних програм, і обрати ту партію й ідеологію, що найбільше відповідає власним переконанням.

Дякуємо  чудовій команді виборчої комісії – учням 9-11-х класів, Рясній О.В., заступнику директора з навчально-виховної роботи, Берестовій О.М., вчителю історії за належну організацію заходу,  гарну командну гру та набутий цікавий досвід організації виборів й участі у виборах!

Більше фото за посиланням

#М18 #Вибори_М18 #МиМожемоБільше #CivilSocietyCooperation

 

Залишити відповідь

Your email address will not be published.

Show Buttons
Hide Buttons