Перші кроки у проекті “Онлайн-школа”

Відтепер наша школа, як і всі школи міста Черкаси,  розпочала роботу у проекті «Онлайн-школа». Для втілення проекту “Електронна школа” всі класні керівники та вчителі-класоводи вже отримали планшети з встановленою програмою і доступом в інтернет 3G. Прокопчук А.Є., соціальним педагогом, відповідальною за реалізацію програми у школі, проведені навчальні заняття з педагогічним та батьківським колективами щодо впровадження електронних журналів та щоденників.

Головними можливостями для учасників освітнього процесу є наступні: вчителі виставляють оцінки, пропуски та зауваження учням у реальному часі. Також вони переглядають і редагують свій розклад на день, заміни на уроках, спілкуються з батьками учнів та іншими вчителями в онлайн режимі.

Щодо можливостей для батьків та учнів – це комплексний інтерфейс «Електронний щоденник», статистичні показники успішності дитини, спілкування з вчителями та батьками в онлайн режимі у вигляді sms-повідомлень на планшети, смартфони або інші пристрої у зручній формі та в зручний час.

За час роботи пілотного проекту, в якому взяли участь близько 400 вчителів з 3-х міст України, моніторинг результатів впровадження проекту зафіксував підвищення успішності школярів, зменшення кількості пропусків занять без поважних причин та підвищення зацікавленості батьків у житті їх дітей. Сенс у тому, що якщо освіта буде ефективною – ми отримаємо справжніх професіоналів. А отже – працюємо заради майбутнього!

Більше фото за посиланням

 

Залишити відповідь

Your email address will not be published.

Show Buttons
Hide Buttons