“Свято Подяки” для батьків випускників

У сквері «Юність» відбулося «Свято Подяки» для батьків найактивніших випускників 2024💐
Цей захід був присвячений відзначенню батьків за внесок у виховання дітей, які протягом навчання проявили себе у соціально важливій, волонтерській та благодійній діяльності, що сприяло розвитку нашої громади.
Сильні діти сильних батьків постійно рухаються вперед, невпинно розвиваючись. Черкаські учні не лише навчалися, але й активно займалися волонтерством, робили донати і організовували різноманітні благодійні заходи.
Щоб привітати присутніх на захід завітали Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко, його заступниця Анастасія Чубіна та директор департаменту освіти та гуманітарної політики Bohdan Belov з заступницею Надією Євчак. Вони вручили подяки батькам за їхню підтримку та вклад у виховання активних та свідомих громадян.
Проведення такого заходу, як «Свято Подяки», відбулося вперше в Черкасах і є надзвичайно актуальним, оскільки підтримка таких молодих людей та їхніх батьків є сьогодні дуже важливою. Серед батьків випускників і випускниць міста нагородили й батьків наших учениць – Бобрової Іванни і Іванової Катерини! Пишаємось!
Детальніше на сайті: https://osv.org.ua/rada/36299692/news/1717651517/

Залишити відповідь

Your email address will not be published.

Show Buttons
Hide Buttons