“Сонце вічності” Савченко Анни

З відкриттям персональної виставки художніх робіт “Сонце вічності”, що організована в Черкаській обласній бібліотеці для юнацтва імені Василя Симоненка педагоги й учні школи привітали Савченко Анну, ученицю 9-А класу нашої школи та вихованку художньої студії «Барви натхнення» під керівництвом мисткині Ольги Курської Черкаської дитячої школи  мистецтв імені Валентина Талаха. 

“Ця виставка – це не просто колекція картин. Це відображення моєї відданої любові до Батьківщини.
Я народилась і виросла на цій мальовничій землі. Тут я вперше відчула тепло сонця, усвідомила красу природи, пізнала радість життя. Мене оточують величні гори, безмежні поля, чарівні ліси та безкрайні простори степів. Ця краса назавжди закарбувалась у моєму серці.
Я не можу уявити себе без України. Це частина мене, мого єства. Її краса надихає мене, її історія дає мені сили, її люди дарують мені тепло”, – так презентує свою виставку сама Анна.

Вітаємо юну художницю з визнанням її таланту, бажаємо великих шедеврів у творчості, натхнення і наснаги, цікавих ідей і успішної передачі свого сприйняття світу в своїх роботах! А ще – з нетерпінням чекаємо втілення нових ідей у нових роботах!

Залишити відповідь

Your email address will not be published.

Show Buttons
Hide Buttons