Участь у ІІІ Міжнародному уроці доброти

Зважаючи на складні часи для нашої країни та виклики, які поставила перед українцями війна, ми вважаємо, що зараз нашим дітям як ніколи потрібні душевний спокій, підтримка та позитивні емоції. Саме такі емоції подарував вже традиційний та очікуваний для педагогів та учнів Урок доброти, присвячений тваринам. Показовим прикладом такого впливу на школярів є їх захоплення псом-героєм нашої країни Патроном – чотирилапим символом відданості та незламності нашої країни.
 Урок доброти для учнів 1-АБВГ, 2-АБ, 4-В,  5-АБВ, 6-А  став не лише антистресовим,  але й подарував школярам відчуття єдності у площині добра, мав на меті виховати такі людські якості, як  добро, відповідальність, гуманність та альтруїзм. Саме ті, що відрізняють цивілізоване суспільство від суспільства невігластва та дикунства.

Дякуємо всім учням та вчителям Гудзь Н.П., Швець-Мазуренко А.В., Демиденко О.М., Червоненко Л.А., Шостак Н.А., Куратовській В.М., Трояновській О.С., Овчаренко С.М., Рясній О.В., Бузницькій О.М. за чудові уроки доброти!

Більше фото за покликанням

Залишити відповідь

Your email address will not be published.

Show Buttons
Hide Buttons