Останній дзвоник – 2022

Свято Останнього дзвоника у незвичному форматі-онлайн проведене для учнів 1-11 класів нашої школи. Із закінченням навчального року школярів привітали: Саєнко Т.Б., директор школи, Ляшенко Т.Д. та Бузницька О.М., заступники директора школи, педагоги, батьки, випускники-одинадцятикласники, юні актори шкільної театральної студії “Казкограй” (керівник Куратовська В.М.), вихованці хореографічного гуртка “Sideris” (керівник Дунаєвська О.Г.) та студенти ЧНУ – випускники минулих років, учасники вокальної студії “Voices”(керівник Боровик Я.А.)

Для 32 випускників-одинадцятикласників та Чистік Ю.Ю., класного керівника, пролунав Останній дзвінок. Тож звертаємось сьогодні саме до них: “Нехай ваші перші кроки будуть вдалими, адже саме від них залежить так багато! Нехай кожен прожитий день радує вас справдженими надіями і планами, позитивними емоціями і такими необхідними вашими досягненнями. Що б не трапилося, впевнено крокуйте до чітко поставленої мети – і тоді у вас обов’язково все вийде! Поважайте своїх батьків, зберігайте їх традиції і працюйте на славу рідної країни, як це робили великі люди, про яких ви вперше дізналися від своїх вчителів та зі шкільних підручників”.

Бажаємо всій нашій шкільній родині: учням, батькам, педагогам, працівникам – Перемоги України над російською навалою та  мирного сонячного літа! Слава Україні!

Більше фото за покликанням

Залишити відповідь

Your email address will not be published.

Show Buttons
Hide Buttons