Ілля Трофімов – переможець міського літературного конкурсу “Крила української Перемоги”

Оголошено результати літературного конкурсу “Крила української Перемоги” під гаслом “Все буде Україна! Рашизму – ні! Україна переможе російського агресора!”#разом_до_перемоги серед студентів, викладачів і співробітників Черкаського державного технологічного університету, організованого відділом студентського розвитку та культурних програм.

До складу журі конкурсу увійшли члени Національної спілки письменників України Катерина Вербівська, Валентина Коваленко, Володимир Даник, голова Черкаської обласної організації Національної спілки краєзнавців Валентин Лазуренко та начальник Центру студентського розвитку та культурних програм ЧДТУ Марина Северинчук. Очолив журі ректор Черкаського державного технологічного університету Олег Григор.
На розгляд конкурсної комісії надійшло 90 робіт у трьох номінаціях: «Патріотична поезія», «Патріотична проза» та «Авторська патріотична пісня» від школярів, студентів та жителів Черкащини.

І місце у номінації “Патріотична проза” виборов Трофімов Ілля, учень 9-А класу нашої школи (Ус О.В., учитель української мови та літератури) за оповідання “Привиди книжкових полиць”.

Вітаємо наших переможців, пишаємось досягненнями наших учнів та бажаємо подальших успіхів й перемог на літературні ниві!

Залишити відповідь

Your email address will not be published.

Show Buttons
Hide Buttons