Перемагаємо разом

Учні Черкаської ЗОШ№8 у Міжнародний день спорту доєднались до наймасштабнішого онлайн-уроку фізкультури під гаслом «Перемагаємо разом на благо миру та розвитку для школярів. Традиційно проведена загальношкільна руханка, до якої долучилось більше 400 учнів школи.  Разом з дітьми та вчителями вправи виконував український футболіст-воротар, чемпіон XV літніх Паралімпійських ігор 2016 року в Ріо-де-Жанейро, майстер спорту України міжнародного класу з футболу, член Національної спілки краєзнавців України Богдан Кулинич, який привітав всіх учасників зі святом. Хоча захід був проведений онлайн, із застосуванням сучасних інформаційних технологій, кожен відчув себе  невід’ємною частинкою нашої шкільної спільноти.
«Дітям потрібні онлайн-уроки фізичної культури, які мотивують їх до руху. На це спрямований загальношкільний захід у рамках  проєкту “Перемагаємо разом”, який став складовою Всеукраїнського свята.
Дякуємо Михайлюку П.В., учителю фізичної культури, Боровик Я.А., педагогу-організатору, Рясній О.В., заступнику директора з навчально-виховної роботи та всім учням, педагогам та батькам за чудове свято! Разом ми сила!
Більше фото за покликанням

Залишити відповідь

Your email address will not be published.

Show Buttons
Hide Buttons