Наша “Школяндія” про наших випускників

Новий випуск електронної шкільної газети “Школяндії” присвячений закінченню 2020/2021 навчального року та  нашим випускникам – учням, які закінчили четверті, дев’яті та одинадцятий класи. У газеті – настанови та поради на подальше навчання й життя своїм  школярам дають їхні класні мами – вчителі-класоводи Шостак Н.А. (4-А), Куратовська В.М. (4-Б), класні керівники Савченко В.Ю. (9-А), Яловенко Є.В. (9-Б) та Овчаренко С.М.(11-А). Зі своїми життєвими кредо діляться випускники, серед яких найчастіше звучать такі істини: ” Ти сам автор своєї історії“, “Ніколи не зупиняйся на досягнутому, бо життяце процес, тому завжди потрібно рухатися вперед!”, “Ніколи не здавайся! Ти сильна(ий) і ти зможеш“, “Двигун життя це самовдосконалення”, “Щастя можна знайти навіть у найтемніші часи, якщо не забувати звертатися до світла“. А отже – йдіть впевнено у напрямку до здійснення мрій наші дорогі випускники і нехай все задумане вами здійснюється!

Дякуємо редакційній колегії “Школяндії” – Патюковій О.В., головному редактору, Рохман Ю.М., редактору комп’ютерної верстки та дизайну, членам гуртків “Журналістська справа” та “Основи комп’ютерної творчості” за яскравий та змістовний випуск газети!

Шкільну громаду  вітаємо із закінченням навчального року та бажаємо гарного відпочинку на довгоочікуваних канікулах – раціональних перетворень, приємних клопотів, незабутніх емоцій, яскравих моментів й веселого літа!

З випуском газети можна ознайомитись за посиланням

Залишити відповідь

Your email address will not be published.

Show Buttons
Hide Buttons