Подякуй вчителю

«Подякуй вчителю» – під такою назвою стартує фінальний етап кампанії «Класний вчитель». Його метою є нагадати всім українцям про важливість ролі педагогів у розвитку особистості кожної дитини. Навіть через роки після останнього дзвоника ми пам’ятаємо тих вчителів, які зіграли вирішальну роль у виборі майбутньої професії, надихнули на втілення мрій або просто повірили у нас.
Для цього ми зняли зворушливий відеоролик, в якому дорослі люди, які вже досягли успіхів у своєму житті і стали відомими завдяки своїй наполегливій праці, дякують за це своїм неймовірним вчителям і закликають зробити це кожного з нас.
Герої ролика: телеведуча Наталія Мосейчук, стронгмен Сергій Конюшок, дослідниця Антарктиди Марія Павловська, письменниця Таня Стус та заступник Міністра освіти і науки з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Артур Селецький.
А за що ви вдячні своїм вчителям або вчителям своїх дітей чи онуків? Приєднуйтесь до наших героїв та подякуйте улюбленим педагогам під цим постом.

Залишити відповідь

Your email address will not be published.

Show Buttons
Hide Buttons