“Тест Білборда та кохання в Інтернеті” для педагогів

Для сучасних дітей та підлітків мережа Інтернет — це не просто віртуальна реальність, а повноцінна частина їхнього життя, де вони навчаються, спілкуються, вибудовують відносини та відчувають себе частиною спільноти. Проте саме Інтернет все частіше стає джерелом сучасної небезпеки для дітей, наслідки якої не обмежуються втратою грошей чи особистих паролів у соціальних мережах, а можуть коштувати дитині здоров’я та майбутнього.

Для педагогічних працівників, соціальним педагогом Рябініною М.А., проведене заняття “Онлайн-грумінг “Тест Білборда та кохання в Інтернеті” з метою ознайомлення із небезпеками, що можуть виникнути під час спілкування школярів в Інтернеті, формування навичок їхнього безпечного спілкування, уявлення про необхідні дії у разі підозри чи виникнення онлайн-грумінгу чи сексторшену.

Педагоги ознайомлені, як діяти, якщо хтось із дітей зізнався, що став жертвою сексуального насильства онлайн та що робити вчителям/адміністрації школи у разі виявлення учня/учениці, який потрапив в ситуацію онлайн ризику.

Більше фото за посиланням

Залишити відповідь

Your email address will not be published.

Show Buttons
Hide Buttons