Про грудневі педагогічні ради

На зимових педагогічних радах педагогічним колективом обговорені наступні питання:

  • Про підсумки підвищення кваліфікації педагогічними працівниками у 2020 році та затвердження Орієнтовного плану підвищення кваліфікації педагогічних працівників на 2021 рік (доп. Бузницька О.М.)
  • Підсумки освітньої діяльності закладу за І півріччя 2020/2021 навчального року (доп. Ляшенко Т.Д.)
  • Мистецтво, як потенціал для розвитку творчої особистості, формування креативного мислення, розвитку почуттєвої сфери, здійснення самокорекції психоемоційного стану. Використання сучасних підходів до викладання образотворчого та музичного мистецтва, художньої культури. (доп. Рясна О.В.)
  • Організація гурткової роботи як засіб розвитку творчої особистості (доп. Рясна О.В.)
  • Рекомендації щодо проведення занять за технологіями дистанційного навчання відповідно до «Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти» від 25.09.2020 № 2205. (доп. Ляшенко Т.Д.)
  • Про роботу закладу в період обмежувальних протиепідемічних заходів з 08 по 24 січня 2021 року (Постанова КМУ № 1236 від 09.12.2020) (доп. Саєнко Т.Б.)
  • Робота динамічної групи вчителів «Методична палітра». Презентація та затвердження матеріалів, які будуть представлені вчителями школи на міську виставку педагогічних технологій «Зернини досвіду – 2021» (доп. Бузницька О.М.)

Святковості та несподіваності при обговоренні питань щодо роботи гуртків та мистецтва, як потенціалу для розвитку творчої особистості, формування креативного мислення, розвитку почуттєвої сфери, здійснення самокорекції психоемоційного стану додали солодкі сюрпризи, вокальні виступи педагогів, музична фізкультхвилинка та майстер-клас з виготовлення новорічної листівки у техніці “Ізонитка”.

Більше фото за посиланням

Залишити відповідь

Your email address will not be published.

Show Buttons
Hide Buttons