На базі школи проведено ЗНО з історії України

В Україні триває третій тиждень проведення основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання. У четвер відбулось тестування з історії України.

Тест з історії України складався з 60 завдань, на виконання яких учасникам було відведено 150 хвилин. Результат виконання завдань №1-30 («Історія України ХХ – початку ХХІ століття») за вибором випускника може бути зарахований як державна підсумкова атестація з історії України. Результат виконання завдань всього тесту буде використовуватися під час прийому до вишів України. Максимальна кількість тестових балів, яку може отримати учасник ЗНО з історії України, правильно виконавши всі завдання №1-30, що будуть зараховуватися як державна підсумкова атестація, дорівнює 47 балам. Максимальна кількість тестових балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання сертифікаційної роботи – 94 бали. Установлення порога «склав/не склав» та визначення результатів ЗНО з історії України відбудеться за підсумками засідання експертної комісії з питань визначення результатів ЗНО, що буде проведено 24 липня. Цього ж дня будуть опубліковані таблиця відповідності тестових балів оцінкам за шкалою від 1 до12 балів та таблиця переведення тестових балів з історії України у рейтингову оцінку за шкалою від 100 до 200 балів. Результати тестування будуть розміщені на інформаційних сторінках учасників ЗНО до 25 липня. Після цього навчальні заклади отримають результати державної підсумкової атестації своїх учнів з історії України.

На базі нашої школи працював пункт тестування з історії України у 19 аудиторіях. Явка учнів склала 68% від зареєстрованих. Роботу пункту забезпечували близько 50 педпрацівників, 1 медична сестра та 2 поліцейських. Тестові сертифікаційні роботи перевірятимуть наші колеги з Дніпра.

За матеріалами сайту Освіта.ua

Залишити відповідь

Your email address will not be published.

Show Buttons
Hide Buttons