Сезон миру і порозуміння

Організаторами МИ / WE проведено засідання круглого столу-онлайн з учасниками міжнародного англо-українського проєкту  «Сезон миру і порозуміння» шкіл Черкас, в якому брали участь 3-А, 5-А та 8-Б класи нашої школи, організаторами. У зустрічі взяли участь Барбара Легер, члени правління МИ / WE − Ірина Маслюк і Людмила Лешукова, координаторка проєкту Дар’я Яковенко (Iakovenko Dashen’ka), викладачі-учасники проєкту та представники черкаського міського методичного кабінету –  Деркач Л.М., Ляховецька Т.Г. 

👉Під час онлайн-обговорення учасники:

– переглянули результати опитувань у вигляді діаграм: рівень активності викладачів та зацікавленості проєктом серед учнів.
– дізналися про сильні та слабкі, на думку педагогів, сторони проєкту, а також, звернули увагу на ті аспекти, що потребують покращення.
– обговорили найбільші успіхи та досягнення в межах проєкту.
– розповіли про можливі варіанти для фази другого пілотного проєкту.
– насамкінець змогли отримати відповіді на усі запитання, які їх цікавили.

Дякуємо за цікавий досвід організаторам МИ / WE та вчителям-класоводам й класним керівникам Шостак Н.А., Богатирьовій І.М., Яловенко Є.В. за долучення дітей до участі у проєкті та активну участь школярів. Сподіваємось, що опановані практики, спрямовані на розуміння того, що є кращим: любов і повага чи ненависть і ворожнеча, розуміння і підтримка чи нетерпимість і байдужість, єдність і відкритість чи самотність і агресія, допоможуть дітям навчитися якнайкраще піклуватись про себе та оточуючих.

Залишити відповідь

Your email address will not be published.

Show Buttons
Hide Buttons