Маємо компостер від “Комполи”

Наша школа вже отримала компостер для переробки харчових відходів, який виграла у спільному екологічному проекті Міністерства екології та природних ресурсів й Міністерства освіти та науки України. Проект направлений на підвищення рівня екологічної освіти та залучення молоді до практичних навичок сталого розвитку та споживання. Ключовим критерієм при відборі 200 переможців була мотивація, яку продемонстрували в креативному завданні учні 9-А класу, разом із вчителями Овчаренко С.М., Прокопчук А.Є., Рясною О.В., Бузницькою О.М.

Основна мета проекту — дати додатковий поштовх та ресурс українським школам для розвитку екологічної грамотності учнів, допомогти школярам отримати практичні навички, а не суто теоретичну інформацію, щодо відповідального споживання.

Проект «Компола» був започаткований київськими школярами Нікітою Шульгою та Софією-Христиною Борисюк. Після цього його ідею підтримали Міністр екології та природних ресурсів України Остап Семерак та Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич.

Найближчим часом компостер буде встановлено та “заправлятиметься” опалим листям й відходами з їдальні для створення добрив для молодих шкільних дерев.

Залишити відповідь

Your email address will not be published.

Show Buttons
Hide Buttons