Учні 9-Б класу бачили щасливих тварин

Учні 9-Б класу нашої школи, разом зі своєю класною керівницею Патюковою О.В.,  чудово провели вихідні у зоопарку поблизу Києва, що Вишгородському р-н, с. Демидів.
Зоопарк XII Місяців – сучасний, європейський, дивовижний. Тут тварини знаходяться якомога ближче до відвідувачів і більшість з них можна годувати просто з рук.

Легендарний замок Нойшванштайн, який був побудований королем Людвігом II, тепер не тільки в Баварії та на фірмовій заставці кінокомпанії Волт Дісней, але і в Україні – на території Парку щасливих тварин.

Наразі, частину замку займає ресторан баварської кухні Ludvig King (L’KAFA Group). Також на території зоопарку розташований фуд-корт з бургерами і різними солодощами та Колиба, де можна самостійно приготувати улюблені страви на великому мангалі.
Інфраструктура Зоопарку ХІІ Місяців в основному зорієнтована на дітей шкільного віку. Для них тут побудовано декілька багаторівневих дитячих майданчиків, а вольєри облаштовані таким чином, щоб спілкування з екзотичними тваринами проходило максимально близько та безпечно. Усі учні мали можливість погодувати тварин. Контактний зоопарк це те,що треба нашим діткам❤️ Дякуємо усім причетним Оля Патюкова , Тетяна Півень я думаю, що разом ми зможемо Все!!!
Р.S.Бачу ціль не бачу перешкод.  А.Калінішина, учениця 9-Б класу

Залишити відповідь

Your email address will not be published.

Show Buttons
Hide Buttons