Про тренінг “ДІЗНайся: про дистанційне і змішане навчання”

“Неймовірно! Позитивно! Актуально! Інформативно!
Саме так пройшов тренінг “ДІЗНайся: про дистанційне і змішане навчання” на базі Черкаська ЗОШ №8 протягом чотирьох тренінгових днів – 24 й 26 вересня та 01 й 03 жовтня.
Регіональний тренер Marina Lastivka поділилася знаннями та корисною інформацією про сучасні педагогічні стратегії й технології проведення уроків у дистанційному та змішаному форматі, актуальні для роботи вчителя сервіси ШІ, корисні сервіси та онлайн інструменти, які будуть цікавими для школярів під час освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти.
Влучні запитання учасників, обмін досвідом, ідеями, поповнення скарбнички сервісів та багато інших активностей зробили тренінг не лише практичним, а й натхненним, адже з’явилося багато ідей та думок, які надихають на нові проєкти для вдосконалення професійних навичок.
До навчання долучилися вчителі закладів загальної середньої освіти міста – Черкаської ЗОШ №8, Черкаської ЗОШ №19, Черкаської ЗОШ №22, Черкаського колегіуму “Берегиня” та Черкаського гуманітарно-правового ліцею.
Дякуємо адміністрації Черкаської загальноосвітньої школи І-III ступенів №8 за сприяння в організації тренінгу!
Тренінг організовано громадською спілкою «Освіторія» за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні у партнерстві з Міністерством освіти і науки України (МОН).
#ЦПРППЧеркаси #освітаЧеркас #ДІЗНайся #Освіторія #ДІЗНайся_про_дистанційне_і_змішане_навчання”, – саме так написано на сторінці Facebook Центру професійного розвитку педагогічних працівників міста Черкаси

Залишити відповідь

Your email address will not be published.

Show Buttons
Hide Buttons