Випускник нашої школи Євген Лу віддав життя за мирне українське майбутнє

Сьогодні черкаська громада попрощалася з героєм Лу Євгеном Вікторовичем, який віддав найцінніше – власне життя за мирне українське майбутнє.
Євген народився 24 квітня 1980 року в Черкасах. Він навчався загальноосвітній школі №8,  закінчив дев’ять класів у 1995 році. Далі здобував професію продавця продовольчих та непродовольчих товарів у Черкаському професійно-технічному училищі №21.
Після навчання, з 2002 по 2005 рік, Євген працював у сфері охорони. Подальша його трудова діяльність була пов’язана з мережами магазинів «Прем’єр» та «Сіті-маркет».
У 2024 році Євген був призваний до війська за мобілізацією. Служив водієм механізованої роти механізованого батальйону в одній із частин.
Загинув 4 липня 2024 року внаслідок влучання FPV дрона противника у Донецькій області.
Царство небесне і вічна слава відданому синові України, який боровся і загинув за свободу та незалежність нашої рідної держави.
Висловлюю найщиріші співчуття родині та близьким Євгена. Його відвага та самопожертва назавжди залишаться в наших серцях.
Дуже боляче кожного разу прощатись із нашими Героями й бачити сльози матерів, дітей, батьків, дружин. Щоразу пропускати це через душу й серце… Боляче від усвідомлення того, скільки горя принесла в Україну та в українські родини ця страшна війна.
Слава Україні! Героям Слава!🇺🇦

 

Залишити відповідь

Your email address will not be published.

Show Buttons
Hide Buttons